Analyse af Rokkerdahl Kylling´s hjemmeside

Rokkedahl går meget op i bæredygtigheden med deres kyllinger, på deres hjemmeside der snakker de om hvordan deres kyllingerne, har meget frihed, de har lov til at gå på mark og eng hvor end de har lyst. Det for de lov til da Rokkedahl mener at kyllingernes frihed gør en stor forskel for kvaliteten og smagen af kyllingen, når man endelig skal til at spise den. Desuden bruger Rokkedahl ikke tilsætningsstoffer, og andet til deres kyllinger, og de er også lokalt produceret i Nordjylland hvor de både har gård og slagteri til kyllingerne. De skriver også, at de går meget op i miljøet og det gør de ved at de bruger grøn energi til deres stalde, så kyllingerne kan sove og trygt. Desuden har Rokkedahl også et samarbejde med Rema 1000 om at sælge deres varer der, da de også går meget op i dyrs levevilkår. Man kan se at Rokkedahl går meget op i hvordan deres kyllingerne lever, og hvordan de har det.

Rokkedahl bruger storytelling på den måde at de bruger både deres liv og sjæl til at give kyllingerne de bedst mulige levevilkår, de snakker om at de hver eneste dag har arbejdet hårdt for at skabe et godt liv til deres kyllinger op indtil deres slagtning. Selveste Rokkedahl gården har gået gennem i 3 generationer, de snakker desuden også om hvordan at kyllingerne er 100% dansk. Før kyllingernes slagtning bliver kyllingerne tjekket af en dyrelæge, og bliver bedøvet på en stille måde. Man kan se at i Rokkedahl bruger en meget ”Emotionel Selling proposition” altså en følelsesmæssig historie, og det er det fordi de snakker om hvordan, at Rokkedahl bruger både deres liv og sjæl til at give kyllingerne gode levevilkår, og et godt liv. Rokkedahl bruger også ”Unique Selling proposition” og det gør de ved, at de passer meget på deres kyllinger, de giver dem meget frihed, og bedøver dem på en bedre måde en den traditionelle, og giver dem grøn energi, når de er inde i deres stalde. hvor de fleste som handler med kyllinger nok ikke passer lige så godt på dem som Rokkedahl, de fortrækker nok den mest traditionelle måde at opbevare kyllinger, og slagte kyllinger på
Kilder:
http://rokkedahl-kylling.dk/
http://easystudy.dk/markedskommunikation/positionering

Kommentarer

Populære opslag